divendres, 2 d’octubre del 2009

Presó per provocar un incendi forestal

Es veu que s'ha ratificat la sentència de 18 mesos de presó pel tipus aquell que provacà un incendi forestal al cremar les cartes de la seua exnúvia en un contenidor prop de la muntanya.

Recorde que aquell dia el ponent que bufava era de valent i quan es fan aquestes coses, com pegar-li foc dins o prop de la muntanya, es provoca un incendi forestal.




Aquest xicot no és un piròman, perquè la persona que pateix de piromania té problemes psicològics provocats per una gran ansietat que la palia al calar-li foc a qualsevol cosa, siga muntanya, paraigua, llibreteta d'escola ... Tampoc és un incendiari, ja que l'incendiari pretén que s'encenga la muntanya (eixe és el seu objectiu), altra cosa serà perquè la vol encendre ja que poden ser milers les motivacions (vedats de cáça, herències, problemes laborals amb empreses d'extinció d'incendis ...)







Aquesta persona el que ha fet és una negligència, vuic dir, ell pretenia cremar sol les cartes i no se li havia passat pel cap ser la ma que ha provocat un incendi forestal, però ha fet una acció, absolutamen prohibida per la Llei 3/1993 Forestal de la Comunitat Valenciana sense prendre cap mesura per palaliar-la, i ens repercutix a totes les persones, ja que les barrancades de les pluges, la pèrdua de sol, la no producció de més oxígen, la dregadació del nostre paisatge, la pèrdua de flora i fauna ... ens la perdem tota la gent, no sols ell.

2 comentaris:

  1. Be es una altre causa d'incendi, com al que crema un marge a vora del bosc perquè li ha picat una vespa i emprenyat fica foc al marge sense adornar-se que a 5 metres o menys comença el bosc i llavors passa el que passa. o com aquells qe una vegada fet un rirual de àgia negre crement la zona del sacrifici per purificarlo i evidentment aquestes cosas no es fan a la plaça del poble sino al bosc i en un lloc amagat

    ResponElimina
  2. Exacte, Anònim, són negligències ;)

    Salut, Myrtus

    ResponElimina

Fes la teua barrejada