dilluns, 25 d’octubre del 2010

Carla: la meua amiga internauta

Mami està de vacances i ja ens ha deixat soletes dues vegades, menys mal que sempre està cansada si no ... no li veuríem el pèl.
Un dels llocs on ha anat mami ha sigut a Madrid, on ha vist l'obra de Muñoz Seca, La venganza de don Mendo, adaptada per Tricicle al Teatre AlcázarMamma mia al Teatre Coliseum i l'exposició de Tutankhamón.
Però el que més il·lusió li ha fet a Myrtus ha sigut retrobar-se amb la seua amiga Asun, que viu a Madrid i feia molt de temps que no la veia. Mami ens ha contat que Asun té un fillet i una filleta i que aquesta, Carla, és la meua amiga internauta, ja que no es perd cap malifeta que hi faig.
 Besots, Carla, i ja saps, quan vingues passat per casa de mami Myrtus i juguem més que massa :D
Per cert, no us podeu imaginar com de bé es dorm damunt el mòdem, us ho aconselle.
- Cendròs -

5 comentaris:

  1. Dorms bé perquè t'agrada la radiació que emet. Un dia igual t'alces de color "fosfi" o a saber ...
    No abuses de la radiació, bonico!.
    (segur que m'arraparia) (jejeje)

    ResponElimina
  2. Mario, si em tornara de color fosfi, mami Myrtus no treballaria mai més, tindriem una gatera preciosa junt a Lluna Negra i Moisés, la casa estaria plena d'escales i hamaques gatunes per les pareds per on ens pujaríem i ... tu voldries vindre a vore'm per contar-ho al teu blog ;)

    Salut, Cendrós
    PD: primer t'oloraria i després ja voria si t'arrape :p

    ResponElimina
  3. Ohhh...quina preciositat! M'encanta que qualsevol cosa calentoneta y al sol els pugui servir per fer aquesta cara de felicitat. Sóc nova al ciber espai i al mon felí, ja que només fa tres dies que he adoptat a la Lupe. Si no us fa res, seguiré llegint per aqui a veure si trobo bons consells per una "primeriza".
    Gracies
    à

    ResponElimina
  4. Sigues benvinguda, Gris i enhorabona per eixa adopció, sempre he dit que si ho havera sabut, la primera vegada havera adoptat dos gatets en lloc d'un, perquè es fan i ens fan molta companyia, juguen un muntó i et fan riure el doble :D

    Veuràs com poc a poc Lupe es fa entendre i et demana allò que vol ;)

    Salut, Myrtus

    ResponElimina

Fes la teua barrejada